Haber

Manisa Büyükşehir Belediyespor, TOFAŞ maçından elde edilecek geliri depremzedelere bağışlayacak.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 19. haftasında 4 Şubat Pazar günü TOFAŞ ile oynayacağı maçtan elde edilecek gelir, Manisa’da yaşayan depremzedelere bağışlanacak.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Manisa Celal Bayar Üniversitesi İletişim Fakültesi işbirliğiyle hazırlanan “Gönülden Tencereye” projesi kapsamında TOFAŞ maçından elde edilecek gelir, Belediye tarafından desteklenecek. Kentteki depremden etkilenen aileler.

Açıklamada görüşlerine yer verilen kulüp lideri Bora Çaylan, bağlantı fakültesi öğrencilerine projeye katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Öğrencilerimiz bu işi güzel bir şekilde yaptılar. Tüm kurumları seferber ettiler. Oyuncularımızı ve kulübümüzü dahil ettik. Elimizden geldiğince projeye katkıda bulunacağız.” değerlendirmesini yaptı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar da öğrencilerini duyarlılıklarından dolayı tebrik etti. Maç oynandıktan sonra projenin somut hale geleceğini belirten Kibar, “Maçın geliri ihtiyaç sahiplerine aktarılacak. Böyle bir projeye emek veren, destek veren herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.’ İyi ki varsınız. Umarım çok daha büyük projelere vesile olur.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu