Yaşam

BEBEKLER İÇİN EN HASSAS TEMİZLEYİCİ ARTIK TÜRKİYE’DE

İtalya’da uzman bir ekiple yıllarca süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda hassasiyetBebek cildi için geliştirilen OlgaCola Milano Ultra Gentle Wash Şampuan artık Türkiye’de.

Lüks anne-bebek eserlerinin bulunduğu noktalarda satışa sunulan yeşil biyoteknoloji ürünü şampuan, prebiyotik ve probiyotikler, GSH arttırıcı içerikler ve botanik biyoteknolojiler kullanılarak üretildi.

Atopik bebek cildi koruma altında!

Tamamen vegan olan ve insana ve tüm ekosisteme zarar verebilecek hiçbir madde içermeyen şampuan, OlgaCola Milano uzmanlığında, dünyanın dört bir yanından gelen botanik özler, algler ve mikroorganizmalardan elde edilen ultra konsantre güçlendiricilerle üretildi. İlk uygulamadan itibaren yatıştıran, sakinleştiren ve cilt kızarıklığını önleyen ürünün ileri teknoloji formülasyonu, bebeklerin doğal mikroflorasını dengeler ve korur.

Sebum Bakım Kompleksi

Şampuanda kullanılan fitokompleksler cildin lipid bariyerini onarır, çok kuru ve tahriş olmuş cildi onarmaya yardımcı olur ve cildin bariyer fonksiyonunu destekleyen hidrolipid tabakasını pürüzsüzleştirir. Bu kompleks tüm OlgaCola Milano’nun tüm ürünlerinde mevcuttur.

Tamamen yeşilim!

Ürünün ambalajı da şeker kamışından elde edilen yenilenebilir biyo bazlı bir polietilen olan GREEN PE’den yapılmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu